måndag 1 juni 2009

BRÄNNBOLLSYRAN!

29 maj

SÅ roligt att det äntligen händer något i umeå, och naturligtvis är det brännbollsyran jag pratar om. Så skoj att allt folk drar ut på ängarna och spelar brännboll, och man inte gör som jag o åke dit, kollar på några matcher och kollar på allt folk som har tagit sig ut, vanligt klädda eller utklädda. Man undrar ju verkligen vart alla funnits hela vintern. Dessutom blir det ju inte sämre av att det under helgen ska komam en värmebölja och bli över 25 grader varmt.

Fredagkvällen avslutades med en förfest hos sofia och den årliga turen till fysikgränd. Dessvärre så var det inte den klassiska trängseln på Fysikgränd. Undrar just om Fysikgränd sett sina glansdagar och håller på att dö ut??? eller så kanske de var allt på kajen som drog folket, man undrar ju. Men fysikgränd är ju en klassiker så de för ju inte försvinna... så gå in på www.savefysikgrand.se o stödj festandet på fysikgränd uner brännbollsyran.

Annars var det en rolig kväll generellt även om de hände en hel del konstiga saker. folk som outade sig för familjen, soffbord som slängdes ut och förstördes, folk som var sura och griniga, och en hel del vin och festande. En helt vanlig brännbollsyra med andra ord....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar