lördag 16 maj 2009

Delfinal 2 ESC

Men alltså har alla länder verkligen skickat sina bästa bidrag till finalen, eller börjar lnderna bli less nu och skickar bidrag så dom inte ska få vara med nästa år. Ibland börjar man undra.

årets andra deltävling var inget undantag, men är ett bra underhållning för dom som vill ha saker att kommentera. Hur som helst har jag hört Norges bidrag hemma hos helena o jonna och det slog mig att han verkligen inte kan sjunga på engelska, såg den på tv och tyckte han skrek. Fattar inte hur han kan va favorittippad men av någon anledning så blir låten bara bättre occh bättre.

För övrigt påminner den norske sångaren en ung Brad Pitt! Döm själva: Min favorit till segern är Norge och Island som tvåa. Men tänk vad skoj om alla skulle få åka till den stora finalen på island, förutsatt att inte ön sjunker när befolkningen ökar med minst 100%, men den risken får man ta helt enkelt...

2 kommentarer:

  1. Du har helt fel analys! Norges Alexander Rybak är otroligt musikalisk och både sjunger och spelar fantastiskt bra. Jag hoppas att han vinner hela tjottaballongen ikväll, men det blir svårt - det är ett mycket bra startfält och det finns många som är segertippade. Rafflande spänning blir det iallafall.

    SvaraRadera
  2. men erik! det var precis dem invändningarna jag hade mot den där lille spelevinken (alltså att hans engelska var under all kritik och att han bara vrålsjöng). Jag har mycket svårt att se att jag kommer att vänja mig även om tillfälle garanterat kommer att ges...

    SvaraRadera