lördag 8 augusti 2009

Fredagstur till Skansen!

Gassande sol hoppar vi på 47:ans buss mot Djurgårn och Skansen. Synd bara att ac:n inte riktigt funkar som den skulle, så man vaar ju halvt svettig innan man var framme. Nåja innan ingång till parken blev de lite mat då vissa personer var lite skakis efter en tung utekväll dagen innan.

Väl inne i parken fick vi se ett x antal, halvdöda djur som sökte skydd i skuggan. De varmaste timmarna på dygnet med sol är kanske inte att rekomendera då djuren går och gömmer sig för att slippa solen. Några djur hann vi dock se, en varg, vildsvin, älgar, sälar, björnar mm. Och så var det ju dom små minigris bäbisarna på lill-skansen. Det är ju sådana som dom som gör att man skulle vilja ha en minigris, iaf för någr aminuter tills man ser dom stora grisarna. Inte fullt så lika trevliga....(synd att "min" minigris lider av kroniska vattkoppor, så jag fortfarane inte har fått hämta hem den.*haha*)

För att få valuta för de 110 kronorna som de kostade att gå in på skansen så la vi oss efter djurtittandet i en liten park och läste ett tag tills hungern tog över.

Käkade vid Hötorget och seda åkte vi hem till stinas lägenhet på söder och kollade på "Fucking Åmål" och mumlade repliker. Kvällen avslutades med en promenad kring kolonilotterna på söder och vid vattnet. Efter det blev det hemåkning till Vallentuna igen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar