onsdag 18 februari 2009

Körkortsvarning!

Ibland undrar man inte om de skulle vara dags att införa körkort på kundvagnar i matvarubutiker. Inte nog med att kunder blir som galna torsdagseftermiddagarna då alla ska helghandla... o då vågar jag inte ens tänka på helgen efter att lönen kommit*ryser*

Dessutom körs kundvagnarna in i andra kunder, i hyllor och till och med i kassadiskarna. Jag väntar fortfarande med spänning då första riktiga olyckan ska inträffa där två kundvagnar frontalkrockar, nån kund blir fastklämd och brandmän måste komma o bända isär kundvagnarna för att få loss kunden... helst i kombination med att äggförpackningen börjar brinna för att öka på spänningen ytterligare....medan andra kunder stannar upp och bara kollar....

Och då har vi inte ens kommit till de svårstyrda vagnarna. Undrar vem som uppfann kundvagnarna som är till för barnfamiljerna där barnen sitter längst fram i en liten bil. helt omöjliga att styra men familjerna måste ju välja dem för att få tyst på barnen. Ikväll dundrade en sådan vagn in i kassan. pappan flög fram över handtaget och barnet hade som tur var bilbältet på sig. Som tur var klarade sig barnet ifrån både hjärnskakning och whiplash, men såg allmänt chockad ut när vagnen började rulla igen efter den enorma krocken med kassadisken.

Som vid alla dramatiska händelser som kommer helt utan förvarning så såg detta väldigt roligt ut. och när man inte får skraffa bubblar ju skrattet upp väldigt snabbt, och då hjälper det ju inte med att ha en arbetskamrat som sitter mittemot och håller på att börja skratta också. som tur var så höll man sig tills kunden gått..... men sen var det bara att stänga kassan snabbt ;)

Nej kanske dags att skaffa körkort på kundvagnar för att minska risken för allvarliga skador och undvika men för livet för barn vars föräldrar inte kan köra kundvagnar.

Antalet wiplashskador: 0 st

Antal skrattattacker: 15 st

Antal körkort för kundvagnar: o st

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar