torsdag 26 februari 2009

Dubbelmoral ala Suecia!

Snacka om dubbelmoral. Sverige ska va ett fritt land där man ska vara neutrala i krig, där man ska få älska vem man vill och även kunna gifta sig med vem man vill kyrkligt. Låter väl hur bra som helst...

Arrangerade bröllop är något som de flesta rynkar på näsan för. Dessa går ju mot våra principer om att man ska få älska vem man vill. Men ta då kronprinsessan Victoria. Okej hon har fått dejta vem hon vill, eller typ fått dejta vem hon vill, men såfort de blir tal om förlovning och en eventuell vigsel så handlar det helt plötsligt om godkännande från kungen och riksdagen... snacka om en sorts arrangerat bröllop.

Att sedan blir tvungen att sluta jobba som är ett krav så Daniel kommer att bli tvungen att välja bort för kärleken. snacka om att förstöra någons drömmar. Blir ju mer elel rmindre ett framtvingat beslut att ta. Ja deär ju tur att man slipper hamna i den sitsen.

1 kommentar:

  1. det värsta är väl att det fortfarande finns folk som tycker att hon måste gifta sig med någon blåblodig.

    hur som helst är det där klippet där de berättar om förlovningen så jobbigt att titta på. åååh så stelt! jag klarar nästan inte av det.
    (och då gillar jag kungafamiljen :P)

    SvaraRadera