tisdag 28 juli 2009

Pre-Pride

Idag var den första riktiga dagen i storstan inför pridecirkusen som startar imorgon på riktigt, då halva maxi kommer ned (okej känns som halva iaf). Dagen spenderades bland rea-skyltar inne i stan, men höll i plånkan riktigt bra, eller nåja. Först blev det lunch med gamla klasskompisar från sjukgymnastutbildningen + en pv, sedan råkade jag gå o köpa ett par inlines som jag kollat länge på som de nu var halva priset på.

Så nu får den svenska befolkningen, eller egentligen allt som rör sig på en cykel/gångbana akta sig för yrvädret från norrland som u utrustats med ett par K2 inlines på föttra sina. SEEEEEEEEEEEEEE UUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!

Slutet av dagen spenderades hemma i tv-soffan framför allsång på o nån dålig tonårsfilm, samt ett samtal med Bogaboapan som var nervös för att resa ensam till storstan. Gav rådet at bogaboapans mamma skulle hänga en lapp runt halsen på henne som alla små barn som flyger ensamma samt ge en färdbeskrivning till busschaffisen så han kan hjälpa henne med alla byten. Säkrast för alla så man inte väntar förgäves på centralen då bogaboapan virrar runt i de nordligaste delarna av landet... väntar med spänning för att se hur detta slutar....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar